Gépírásoktató Gépírástechnika Online gépírásteszt

RapidTyping 5 letöltése

A RapidTyping egyaránt elérhető Telepítő és Hordozható változatban is. Ha azt tervezi, hogy csak a helyi számítógépen használja a RapidTyping válassza a Telepítő változatot. Ám ha utazás közben, flash meghajtón, vagy bármilyen külső eszközön szeretné használni, akkor a Hordozható változatra van szüksége. Az osztályteremben mindkét verziót használhatja.

Telepítő Windows-hoz

Verzió 5.3
Licenc Freeware
Kompatibilitás Windows
x64 x32
Méret 15.11 MB 13.73 MB
Antivirus Ellenőrzés Ellenőrzés

Hordozható/USB változat Windows-hoz

Verzió 5.3
Licenc Freeware
Kompatibilitás Windows
x64 x32
Méret 20.41 MB 18.45 MB
Antivirus Ellenőrzés Ellenőrzés

Használat az osztályteremben

  • A RapidTyping csak a tanár számítógépére van telepítve.
  • A tanár számítógépe lehet akár egy szerver vagy akár egy munkaállomás is.
  • A tanulók a helyi Wi-Fi vagy Ethernet hálózaton keresztül egy hálózati meghajtón futtatnak egy végrehajtható fájlt.
  • A tanuló fiókokat a tanár hozza létre.
  • A tanuló fiókok a tanár számítógépén vannak tárolva.
  • A tanár a saját számítógépén követheti nyomon a tanulás folyamatát / tesztelheti a tanulóit.
  • További infó..

A RapidTyping 5.3 újdonságai

Aktuális lecke

  • Amikor egy felhasználó befejezi az aktuális kurzus utolsó leckéjét, automatikusan a következő kurzussal folytathatja.

Tanulólista

  • Tanulók mozgatása csoportok között. («Húzás egérrel» vagy «Ctrl+X» és «Ctrl+V» billentyűparancsok)

Statisztikák

  • Jelölések hozzáadása a diagram «Sebesség» és «Pontosság» címkéjéhez.
  • Az elemek kiválasztásához, a «Shift» és a «Ctrl» gyorsbillentyűk hozzáadása a lecke statisztikák diagramhoz.

Leckeszerkesztő

  • Leckék mozgatása kurzusok és témakörök között.
  • 'Új témakör létrehozása' parancs hozzáadása.
  • «Tulajdonságok» ablak el lett távolítva a 'Leckeszerkesztő'ből.
  • A «Befejezetlen lecke statisztikáinak mentése» opció át lett helyezve «Az alkalmazás bezárásakor» szekcióból a «Leckeidőtartam» szekcióba. Továbbá, ez az opció le van tiltva, ha «Nincs lecke megszakítás» be van jelölve.
  • Az 'Összes mentése' menüparancs minden billentyűzetkiosztáson az összes kurzust menti.

Továbbá

  • A «Megerősítés» üzenetablak megjelenik, ha a felhasználónak nincs megfelelő jogosultsága a Tanuló|Lecke mappához.
  • Az «Alkalmazás az összes meglévőre» jelölőnégyzet hozzáadása a «Megerősítés» ablakhoz, ha meglévő csoportok, tanulók vagy kurzusok kerültek beillesztésre.
  • Több mint 50 hibajavítás.